Verzenden & Retourneren

Bestel je op werkdagen voor 17:00 uur? Dan verzenden wij het dezelfde dag nog!

Gratis verzendkosten in NL & BE!

Je bestelling wordt direct verzonden vanuit ons magazijn. Binnen Nederland bezorgd PostNL de bestellingen.

Per e-mail ontvangen onze klanten een track & trace nummer om zodanig hun bestelling te kunnen volgen.

PostNL bezorgdt de bestellingen op maandag t/m zaterdag tot 21.30 uur. Mocht je niet thuis zijn dan laat de PostNL medewerker een briefje achter in je brievenbus. PostNL heeft in totaal twee afleverpogingen om je bestelling te bezorgen.

Retourneren en Ruilen
Bestellingen retourneren of ruilen:
Allereerst bedankt voor je aankoop. We zijn blij dat je bij ons hebt geshopt. Je hebt 14 dagen de tijd om te beslissen of je jouw bestelde item(s) wilt houden. Indien je nog niet helemaal tevreden bent zijn er twee opties:

Ruilen of Retourneren
Het ruilen of retourneren van je bestelling is heel eenvoudig. In beide gevallen vragen we je een mail te sturen naar info@mypowrofficial.com. In de mail kan je vermelden of je het product wil retourneren of ruilen en (optioneel) de reden daarvan. Daarnaast vragen we je om ook je ordernummer, je bestelde product en je naam te vermelden.
Wanneer je retour aan alle eisen voldoet, kan je het pakketje terug sturen naar:

 

Voor volledige terugbetaling is het van belang dat je het product altijd ongedragen terugstuurt in de originele staat met bijbehorende labels en dergelijke (voor zover redelijkerwijs mogelijk is). U mag de producten uiteraard wel passen.


Geld terug? Wij betalen je het volledige aankoopbedrag (mits geen sale) inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen nadat je hebt aangegeven van de overeenkomst af te zien, terug.

MYPOWR. Official

Graafschap Hornelaan 118H

6004 HT Weert, Nederland

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Mocht je slechts een deel van je bestelling retourneren, dan blijven de verzendkosten voor eigen rekening. Verzendkosten voor het retourneren van de producten zijn altijd voor eigen rekening.
Herroepingsrecht.


U hebt het recht om binnen 14 dagen zonder opgave van reden uit het contract te stappen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, fysiek het goed ontvangt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons door middel van een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte brengen dat de overeenkomst zal worden herroepen. Om aan de herroepingstermijn te voldoen, volstaat het om uw mededeling met betrekking tot uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.


Gevolgen van de annulering:
Als u het contract intrekt, ontvangt u alle betalingen die u tot dat moment hebt gedaan, inclusief bezorgkosten (met uitzondering van eventuele extra kosten die het gevolg zijn van uw keuze voor een andere bezorgmethode dan de goedkoopste standaardlevering die wij aanbieden). in elk geval niet later dan 14 dagen nadat wij zijn geïnformeerd over uw beslissing om terug te treden uit het contract, van ons terug. Als u slechts een deel van uw bestelling retourneert, worden de verzendkosten niet terugbetaald. Wij betalen u terug met dezelfde betaalmethode waarmee u de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij u uitdrukkelijk anders bent overeengekomen; in elk geval worden dergelijke kosten niet aan u in rekening gebracht. We kunnen wachten met terugbetaling tot we de goederen terug hebben ontvangen, of u hebt aangetoond dat u de goederen hebt geretourneerd, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet. U moet de goederen onverwijld retourneren of aan ons overhandigen, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u ons op de hoogte brengt van de beslissing om de overeenkomst te annuleren. U bent op tijd als u de goederen retourneert voordat de periode van 14 dagen is verstreken. De directe kosten voor het terugzenden van de goederen zijn voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, die verder gaat dan nodig is om de aard, kenmerken en werking van de goederen te bepalen.